Damelaget i fotball søker nye spillere

Er du student og lyst til å spille på et sentralt lag som både vil ha det gøy å spille bra fotball? Er du ung og har lyst til å utvikle deg mer med å spille med eldre rutinerte og damer/jenter på egen alder? Eller er du en eldre rutinert spiller som har lyst til å begynne å spille fotball igjen?

Da kan dette være laget for deg, vi kan tilby:
Vi kan friste deg med en damegruppe med god bredde fra 16-30 år. Ny kunstgressbane i april på Wergeland – rett ved siden av bybanestoppet. Lav kontingent på 1100 kr året (ENDA lavere for studenter). Dame/jentespillere som lengter til å bli kjent med nye personer. Søte og koselige assistent -og hovedtrenere som bare vil deg det beste og gjør slik at treningene blir på et høyere nivå.

Vi trener opptil 3 ganger uken: mandag, torsdag og fredag 18:30 på Krohnsminde rett ved bybanestoppet på Danmarksplass.

Vi trenger folk i alle posisjoner og vi håper å høre fra deg!

Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon helt uforpliktende:

Erik Nilsen
959 17 264
… eller ta kontakt via vår side på Facebook, @arstadfotballdamer så svarer vi så raskt vi kan!

***

Legg igjen en kommentar