Referat årsmøter

ORDINÆRT ÅRSMØTE 18. FEBRUAR og EKSTRAORDINÆRT 18. MARS 2013


På det ordinære årsmøtet 18. februar ble det ikke valgt ny leder av klubben. Valgkomiteen arbeidet videre med saken og det ble kalt inn til ektraordinært årsmøte mandag 18. mars 2013, på Rautjern, der valg av ny leder var eneste sak på agendaen.

Se klubbens årsberetning og regnskap: Årsberetning 2012 - hovedstyret - med regnskap og budsjett.pdf

Se utkast til nye vedtekter for klubben:  Lov Årstad IL 2013.pdf

På det ekstraordinære årsmøtet ble Steinar Kvinge valgt til ny leder for klubben. 

På det ordinære årsmøtet ble Unni Arnøy og Jan Nilsen tildelt klubbens medalje i bronse for fortjenstfullt og uegennyttig arbeid for klubben gjennom mange år. Unni begynte i Årstad på tidlig 80-tall og var med som spiller på damelagets storhetstid i 2.divisjon (nivå 2). Hun kom tilbake som trener for jenter 96-gruppen i 2003 og har vært trener og administrator for denne store gruppen (20 spillere) gjennom 10 år. Hun har nå også trent Jenter 2000-laget i to sesonger. Jan begynte i Årstad i 72-73-sesongen som 14-åring og var sterkt delaktig i guttelagets fremvekst. Han var også trener for den gode 61-årgangen som tok bronseplass (av 82 lag) i Oslo cup i 1976. Jan spilte også på herrelaget frem til militærtiden startet. Jan kom tilbake som medtrener med Unni for J96-laget. Han har vært med hele veien og har siste året også overtatt ansvaret for Gutter 98-laget. 

Johan Høyde ble takket for den perioden han har vært med i styrer for klubben, de siste tre årene som leder for klubben.

***  • G-sport
  • Obos
  • Grieg Gruppen II
  • Grasrotmidler