Ålcup 2012.
Reisebrev fra ÅlCup 2012 – Årstad håndball J95 og J96 

Vi reiste med 78 spillere, trenere og foreldre til ÅlCup 2012, 27. til 29. april. Vi tok toget opp og ned, Jan hadde ordnet med billigst mulig billetter – fylte en og en halv vogn og stemningen var god hele veien.

Vi bodde i 3. etasje på Ål ungdomsskole, og hadde hele etasjen for oss selv. Det var litt trange forhold og lange do-køer, men det gikk utrolig bra – alle tok hensyn og oppførte seg fint. Vi fikk enkel og real mat i gymsalen på barneskolen. Alle kampene gikk i Ålhallen, så det var beinhard disiplin med kamper fra tidlig om morgenen til seint på kvelden. Alt var lagt veldig praktisk opp. Vi kunne slappe av mellom slagene – selv om det var tidlig opp og seint i seng. Og været var strålende!

Sportslige resultater:
Jenter 95 vant alle kamper + finalen mot Askim 18 – 12.
Jenter 96 vant alle kamper + finalen mot Høyang 25 – 7. Maylinn ble beste spiller i finalen J95, og Kine ble beste spiller i finalen J96. Strålende innsats!!
Jenter 97 vant to kamper, tapte en kamp.
Jenter 98 vant to kamper, tapte en kamp med ett mål og var da ute av turneringen, pga målforskjell med knappest mulig margin.
Gutter 98 vant to kamper og tapte den tredje – mot det laget som vant finalen.
Jenter 99 med to lag; førstelaget vant 2 kamper og tapte den tredje med ett mål og var da ute av turneringen pga målforskjell med knappest mulig margin; andrelaget tapte alle de tre innledende kampene – men tapte bare 6 – 10 mot Konnerud, som ble nummer 2 i hele klassen.

Fem Årstad spillere kom til finalen i «hardaste skudd»; Åsne (J95) Ingrid-Liv, Maylinn, Nanna W (J96), Guro (J97), Eirik (G98), og Frida (J99). Ingrid Liv vant sin klasse med 82 km/t.

Fire Årstad spillere fra J96 ble tatt ut til Allstarlaget, som hadde en flott oppvisning lørdag kveld; Ingrid-Liv, Maylinn, Kine og Kristine.

Finn-Terje Mannsard Bøe, som kommer fra Ål og har trent J95/96 de siste årene, var en storartet organisator og inspirator for oss alle.

Det at vi reiste så mange fra Årstad Håndball tror vi bidrar til klubbfølelsen. Vi var mange som heiet på hverandre. Nå er det flere spillere som kjenner hverandre igjen. Også noen av foreldrekontaktene ble bedre kjent.

Vi anbefaler ÅlCup på vårt varmeste!

Hilsen Marta (foreldrekontakt J96) og Jan (trener J96)

***


Tor Håkon

01.05.2012

  • G-sport
  • Obos
  • Grieg Gruppen II
  • Grasrotmidler