TA MED DIN BRUKTE MOBIL!

TA MED DIN BRUKTE MOBIL I HAUKELANDSHALLEN UNDER ÅPNINGSCUPEN!
DEN KAN LEVERES DER MAN BETALER INNGANGSPENGENE. VI OPPFORDRER ALLE I ÅRSTAD OG ALLE GJESTEKLUBBER Å TA MED MOBILER SOM SAMLES I TRYGGE RETURVESKER OG SENDES TIL TELENOR FOR TRYGGE DESTRUKSJON..

Innsamling av brukte mobiler   

Sammen med Årstad IL kan du være med på et løft for miljøet! 

Årstad Håndball vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i en landsomfattende innsamlingsaksjon !   

7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte. 

Ved å gi din brukte mobil til Årstad Håndball bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. 

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Mobilen legges i tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte. 

Vær med på et løft for miljøet, og støtt Årstad IL ved å levere inn dine brukte mobiler! Spør gjerne slekt og venner også. Spør din foreldrekontakt om mer info om hvor mobilene kan leveres, eller kontakt Liz Kartveit på 901 23 260.

Vi tar i mot brukte mobiler på en stand under Åpningscup-arrangementene i siste halvdel av august.

Takk for din støtte! 

21.06.2013

  • G-sport
  • Obos
  • Grieg Gruppen II
  • Grasrotmidler