Håndballglede for alle

Håndballglede for alle

Årstad IL Håndball har "håndballglede for alle" som visjon for sitt arbeid. Når klubben, sammen med NHF Region Vest, arrangerte "Minicupturnering"  lørdag 15. februar 2014 passet dette meget godt sammen med klubbens målsettinger om å skape idrettsglede.

Under turneringen ble det spilt minihåndball på seks baner i Haukelandshallen fra kl 9 til 16 denne lørdagen. Minihåndball­tur­neringen var for jenter og gutter mellom syv og ni år.

Vi vet at minihåndball er viktig for rekruttering til sporten. Det gjelder både for vår egen klubb og for andre håndballklubber i Bergensområdet. Årstad hadde flere lag med i helgens turnering.   

Det ble mange målrike kamper og spennende oppgjør, men først og fremst ble det vist stor idretts­glede i Haukelandshallen under turneringen! Det var tydelig at de unge håndballrekruttene syntes at det var gøy å spille på lag sammen.

Årstad IL har arrangert slike minihåndballturneringer flere ganger tidligere. Sett fra Årstad IL Håndball sin side gikk arrangementet smertefritt. Turneringen var godt planlagt, og oppgaver var fordelt over flere foreldre­laggrupper. Tidsskjemaet ble fulgt, og de siste kampene sluttet alle presis på planlagt klokkeslett. Også for arrangørgruppen ble det en trivelig dag. Rett nok ble det svært travelt i kiosken i perioder, men dugnadsjobben gir også mye sosialt tilbake.

En slik turnering gjør seg ikke selv. Takk til alle som bidro til en vellykket turnering, med planlegging, innsats under turneringen og rydding etter arrangementet. Spesiell takk til Årstad-lagene J96, J97, J98, J99 og G97/98.

Se bilder fra arrangementet under.

Hilsen
Styret i håndballgruppen

***

THH

16.02.2014

  • G-sport
  • Obos
  • Grieg Gruppen II
  • Grasrotmidler