Årstad IL 100 ÅR i 2018

Årstad IL fyller 100 år i år og det kan feires med opprykk for Årstads håndballdamer! 

Årstad IL ble stiftet 8. november 1918 og har i dag aktiviteter innenfor idrettene håndball, fotball og orientering. Den første tiden var det fotball som var den største gruppen. De gjorde det svært godt på nasjonalt nivå frem til tidlig på 1960-tallet. Klubben har også en orienteringsgruppe. Årstad IL har nå omkring 470 medlemmer og håndballgruppen er størst. Damelaget i håndballgruppen kjemper nå om opprykk til 2. divisjon.

I jubileumsåret var det BA som var først ute med en artikkel med fokus på det store jubileet. På bildet ser vi klubbens 3. divisjonslag for damer i treningskamp.

Damelaget til Årstad har i mange perioder spilt på Norges nest høyeste nivå. De siste sesongene har laget spilt i 3. divisjon, men nå er muligheten stor for opprykk. Damelagets hovedtrener, Espen Halland, sier selv: «Om det er jubileum eller ikke, så er dette er mål for spillerne uansett. For klubben sin del hadde det vært kjekt om vi lykkes i jubileumsåret». Det blir spennende å følge med på denne kampen!  

 

 *** 

 

Legg igjen en kommentar