Årstad Fotball

Fotballgruppen
Da Årstad IL ble stiftet var det fotballgruppen som var den største idrettsgrenen i klubben. Andelen fotballspillere har dessverre gått betydelig ned gjennom årene. Gjennom 2017 spilte damelaget i 4.divisjon og herrelaget i 7.divisjon. Begge gjorde det bra i sine divisjoner.

Damelag:
2017 ble et godt år for damelaget. De hadde året før rykket opp til 4. divisjon, og laget gjennomførte en god fotballsesong. Med hele 11 seire, på 18 kamper, endte de til slutt på en flott tredjeplass. Dette var bare tre poeng bak Loddefjord som rykket opp. Med fjorårets gode prestasjoner og lagets formutvikling ser kommende sesong ut til å bli bra for laget. Lagleder for damelaget er Beate Hope og Erik Nilsen er trener.

Damelaget vurderer å stille også med et lag i 7’er-serien kommende sesong.

Herrelag:
Allerede før sesongstart, der 11’er-laget deltok i vinterseriespill for 5.-7.divisjon, viste laget god form og kom helt til finalen. Her ble det uavgjort, og dette var laget svært fornøyd med. Tidlig i den ordinære fotballsesongen var laget uheldig med skader på sentrale spillere, og dette påvirket resultatene. Men i løpet av sommeren fikk trenerne rekruttert noen flere spillere, og fra høstsesongen var en 20 mann stor tropp tilgjengelig. Laget var for fullt med i opprykkskampen på høsten, men uheldigvis led laget på nytt av skader på viktige spillere. Laget endte til slutt på øvre halvdel på tabellen i 7.div.

På herresiden har Årstad IL også et 7’er lag. Petter Henriksen er primus motor for 7’er-laget.

***

Legg igjen en kommentar