Ordføreren deler ut Fortjenstmedaljen

På årets julelunsj for «gubbene» fikk Steinar Kvinge  Fortjenstmedaljen med diplom fra ordfører Marte Mjøs Persen.

Det var mange prominente gjester med på markeringen i tillegg til Årstads egne medlemmer samt  «gubber»/pensjonister. I tillegg til tale av ordfører Marte Mjøs Persen fikk Steinar Kvinge hyggelige hilsener fra idrettskretsen ved styredeler Helge Johnsen, fra Håndballforbundet Region Vest samt fra Årstad IL’s styre.

Slottet har kriterier for hvem som kan få medaljen, og ett av dem er «… særlig fortjenstfull ulønnet innsats over lengre tid i samfunnslivet, i offentlige eller private verv, i frivillige organisasjoner eller i annen virksomhet av samfunnsnyttig betydning.» Det er liten tvil om at Steinar oppfyller dette til fulle – det vektla også ordføreren i sin tale.

En hyggelig julelunsj – med snitter og «medaljekake» – dannet en god ramme rundt utdelingen. Steinar Kvinge er Årstad IL’s egen «ildsjel» med bakgrunn som aktiv, trener, klubbutvikler i tillegg til å virke i en rekke lederverv.

Stor takk til Svein Haukaas og flere i Årstad ILs «gubbelag» for planlegging og gjennomføring av arrangementet.
Se bilder her: <BILDER FRA MEDALJEUTDELINGEN>

Over nyttår venter en tur til Slottet hvor det blir møte med Kong Harald sammen med andre fra hele landet som nylig har fått Fortjenstmedaljen.

Vi håper at Steinar Kvinge fortsetter det gode arbeidet for klubben som går spennende tider i møte blant annet med nytt kunstgress på Rautjernbanen fra våren 2019.

***

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar