Kunne du tenke deg å vært vertsfamilie?

Årstad IL har fått en forespørsel fra Region Vest om vi har noen i Årstadfamilien som kunne tenke seg å vært vertsfamilie for en håndballgled jente fra Tyskland. Eller om dere kjenner noen som kunne tenkt seg å være det?  

«Fram Education leter for tiden etter en vertsfamilie til en jente fra Tyskland som er lidenskapelig opptatt av håndball. Hun heter Eline, fyller 16 år i år, og kommer til Norge på utveksling i august for et 10 måneders program.

Vi kontakter dere i håp om at dere kanskje kunne lagt noe ut på nettsidene deres eller på Facebook. Alt som kan «spre ordet» er til hjelp for at Eline skal få oppfylt drømmen sin om et utvekslingsår i Norge.

Eline har spilt håndball siden hun var liten og er i dag keeper og en av kapteinene på laget sitt. Hun håper å kunne fortsette å spille håndball mens hun skal være i Norge.

Eline beskrives som en åpensinnet, aktiv og kreativ person. I tillegg til håndball er hun også glad i å tegne og male.»

Mer om Eline finner du i linken under;

Møt elevene

 

Dersom dette virker interessant og du ønsker å hjelpe Eline med å oppnå drømmen om et utvekslingsår i Norge, så meld din interesse hos Fram Education. Finn ut mer ved å klikke på linken over!