Fotballskolen var en suksess

Årstad Idrettslag har for første gang arrangert fotballskole på den nye banen på Rautjern. 16 gutter i alderen 6-8 år var påmeldte.  Kjell Sture Jensen, tidligere Årstad- og eliteseriespiller instruerte. Han er også utdannet lærer og treningsveileder. Deltakeravgiften var satt til 600,-, et rimelig tilbud som var ment å kunne gjelde alle som hadde lyst og anledning.
Guttene møtte opp mandag morgen kl 0900. Der fikk de utdelt T-skjorte med Årstademblem, og guttene så frem til en spennende uke. Så begynte det å regne. Regnet sluttet ikke før fredag kl 1200, men humøret var på topp likevel.
Alle fikk servert frukt daglig litt etter kl 1000 og lunsj i 12-tiden. Øvelsene gikk mye på ballkontroll, og var nøye tilpasset denne aldersgruppen. Samtlige 16 påmeldte stilte opp hver dag, fem timer i fem dager.
Da uken var over, fikk alle utdelt diplom og premier ble utdelt i triksekonkurransen.
Hovedmålet med fotballskolen var å gjøre folk bevisste på at Årstad fremdeles eksisterer som fotballklubb. Dette ble i aller høyeste grad oppnådd. Selv om de fleste av guttene allerede var innmeldte i Nymark, ga foreldregruppen inntrykk av at de nå ser på Årstad som et reelt alternativ, og navnet vårt er nå litt mer kjent enn det var for noen uker siden.