Slik endte sesongen 19/20

Vi i Årstad håper det går bra med alle i disse corona-tider og håper alle holder seg friske og raske.

Som sikkert alle har fått med seg ble håndballsesongen 19/20 brått avsluttet etter bestemmelser av NHF på grunn av Corona. Dette gjorde at serien ikke ble ferdigspilt for noen og det var usikkerhet rundt hvordan man skulle avgjøre hvem som rykket opp eller ned. Dette er nå avgjort av NHF og Region Vest.

For 2.divisjon damer som har prestert tidvis veldig bra denne sesongen, men også noen litt mindre gode prestasjoner endte midt på tabellen når sesongen ble avsluttet. Noe som betyr at vårt 2.div lag vil bli værende i 2.divisjon i sesongen 20/21. Noe vi i Årstad har stor glede av!!

Damer 4.divisjon har prestert strålende denne sesongen og sto kun med ett tap når sesongen ble avsluttet og lå på øverste sikte av tabellen. Å med kun ett tap for sesongen var det deilig å få bekreftet at VI RYKKER OPP TIL 3.DIV!! GRATULERER SÅ MYE MED OPPRYKK TIL ALLE SPILLERE OG TRENERE SOM HAR TATT EN DEL AV DETTE!!

J17/20 sto med 8 seire og kun 1 uavgjort da sesongen ble avsluttet og ble tildelt 1.plassen i serien. Dermed ble de kåret til regionsmester for sesongen 19/20. GRATULERER SÅ MYE TIL JENTENE SOM HAR PRESTERT STRÅLENDE!

Herrene våre har også prestert veldig bra denne sesongen og sto med 13 seire av 17 spilte kamper (1 uavgjort og 3 tap). De lå med lik poengsum som Åsane (begge lag med 27 poeng), men fordi Åsane hadde en kamp mindre spilt og derfor hadde et bedre poeng gjennomsnitt på antall spilte kamper ble det Åsane som rykket opp til 2.div og ikke Årstad. Men uansett har herrene våre prestert på et utrolig høyt nivå og vi gratulerer dem med en strålende gjennomført sesong.

Selv om sesongen ble mye kortere enn planlagt kan vi se at Seniorlagene i Årstad har prestert helt strålende denne sesongen og det gledes å se hvilke steg vi kan ta videre for sesongen 2020/2021. 

Til slutt må vi også få gratulere alle våre yngre lag i Årstad med en vell gjenomført sesong og håper vi ser alle tilbake på håndballbanen når dørene åpner igjen!